LÄMNA DIN HÄST HOS OSS

LÄMNA DIN HÄST HOS OSS
Vi kan ta emot din häst för miljöträning, lastträning, korrigering och problemlösningar. Vi jobbar med hästens vilja och glädje att själv söka trygghet och tillit till uppgiften vi vill den skall utföra. För mer info gå in på vår hemsida eller mejla camilla.johansson.rahanjam@telia.com

söndag 17 juli 2011

Hoppningen på ridlägret gick superduper fiiiint!!

Sista dagen på lägret tävlade vi heeela dagen!! Först Dressyr och sedan Hoppning. Eleverna samlade poäng från dressyren till hoppningen och resultaten kan ni se i sido listen.
Alla var superduktiga och vi blev mäkta imponerade av dom allihop. Alla hade gjort fiina framsteg med sia hästar. Malin Boore och Emma har hittat varann och är ett super team nu. Majken och Harley har gått från att Harley ej ens velat gå själv på spåret utan ledare till att hoppa en bana med Majken utan ledare i trav och lite galopp. Och till att helt på Majkens hjälper gå en dressyr start i Ryttarmärke I på fina procent. Ellika och Mini tog hästsko märket och Mini gjorde precis vad Ellika talade om för henne att hon skulle göra. My och Silvana hoppade en 80 klass och Silvana bara flög över hindren. I dressyren var dom oxå superfina. Det ledde till en första placering. Loveleen tog Ryttarmärke två och det innebär en 50 cm klass i hoppning och den gick i galopp och det var inga problem alls för detta ekipage. Sara och Etta tränade dressyr och Etta trampade på fint. De hittade lite knappar och Etta börjar hitta formen nu. Malin och Robert filade på formen och avslutade med hoppning i två klasser som de tog sig igenom felfritt.
Superkul att se att lite intensivträning hos oss ger så stora resultat. Bra jobbat tjejer!!!!


(fler bilder kommer inom kort!!)








MY o SILVANA








EMMA o MALIN BOORE



MALIN o ROBERT REDFORD





MAJKEN o HARLEY DAVIDSSON



LOVELEEN o SILVANA













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar