LÄMNA DIN HÄST HOS OSS

LÄMNA DIN HÄST HOS OSS
Vi kan ta emot din häst för miljöträning, lastträning, korrigering och problemlösningar. Vi jobbar med hästens vilja och glädje att själv söka trygghet och tillit till uppgiften vi vill den skall utföra. För mer info gå in på vår hemsida eller mejla camilla.johansson.rahanjam@telia.com

söndag 5 februari 2012

Liten nytt om oss i Stallsillefall

Lala Trzy mår bra därhemma meddelar hennes matte Clara.
Saknaden är mycket stor.......



Kim af Tollstad har varit på återbesök i Halmstad och fått rena papper, så nu är det bara att köra.....
Tränings dagar i Stockholm på den fina anläggningen Runsten för Janne Jönsson och Piia Pantsu väntar den 16-17 februari.



Belvedèrè mår bara bättre och bättre.
Han promeneras vid hand ca 15 min om dagen nu på ridbanan och är ute vid hand en timma morgon och en timma eftermiddag. Hans skada har läkt mycket bra och han använder benet och hoven med bra rörelser.
Han har mycket bubblor som vill ut och därför rastas han fortfarande vid hand. Inga risker tas här!!


Det är mycket kallt men det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder...:O)


Alla hästarna mår för övrigt kanon!

Linus har blivit nyfrissad av Hanna Fredriksson. Bild kommer!! Han är pigg och glad och bara längtar efter skogsturer.....

Coco Ella är pigg och glad och rids av Alexander och Majken.

Robert Redford är lite trind om magen. Det syns att han haft det bra i vinter.. :O) Hanna rider honom i veckorna och jag själv rider honom på helgerna.

Malin Boore talar om att hon finns om vi är hos någon annan och ryktar eller om hennes mat är slut. Då knackar hon i väggen.... :O)

Sydney saknar sitt fina vita arabsto Lala TRZY. Han är lite frånvarande just nu och vi pysslar särskilt mycket om honom.

Selami går med Kim af Tollstad i hagen och är mäkta förälskad... :O) Jag rider henne varannan dag och det trivs hon med. Hon är mitt hjärta... <3

Nirak är pigg och rund och fin. Hans mugg är helt borta nu. Han går med på lektionerna och Linus rider honom ett par dagar i veckan. Det märks inte att han är hela 23 år gammal.
Silvana har satts igång av My efter en tre veckors vintervila och hon mår bra meddelar My.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar