LÄMNA DIN HÄST HOS OSS

LÄMNA DIN HÄST HOS OSS
Vi kan ta emot din häst för miljöträning, lastträning, korrigering och problemlösningar. Vi jobbar med hästens vilja och glädje att själv söka trygghet och tillit till uppgiften vi vill den skall utföra. För mer info gå in på vår hemsida eller mejla camilla.johansson.rahanjam@telia.com

söndag 4 december 2011

JULKLAPPSHOPPNINGEN KLARADE VI GALANT!
Vi slapp regn som meteorlogerna lovat. Det blåste lite men hästarna skötte sig så fint.
Loveleen Svensson skulle hoppat min store Robert men bytte till hoppglada Lala TRZY i sista minuten och gick in och gjorde en superfin runda.

Ellen Eliasson tävlade sin foderponny Sydney. Sydney är en supersvår och mycket, mycket het ponny på hinder. Ellen gick in och red honom som om det vore en annan häst och imponerade på oss så håren reste sig på armarna. Jag höll på att ta till gråten så fin var han i hennes händer.
Ja... Helt otroligt Ellen!! Man tror man sett allt men ack vad jag bedrog mej.Sydney behöver verkligen en sån som dej!

Amanda Brorsson tävlade vår fjordkille Linus och han trodde han kunde köra med henne och bestämma väg själv, men Amanda visste att NU GÄLLER DET!! De gjorde en fin felfri runda.

Hanna Fredriksson red Robert Redford och gjorde en felfri runda. Robban verkar älska när det blir lite fart och fläkt och tog Hanna runt på ett glatt men tryggt sätt.

Våra 5åringar
Alexander Fredriksson
och
Max Johansson red Cocoo Ella och var dagens sötaste Ekipage, de gjorde varsin felfri runda och plockade hem rosetter och julklappar :O)

Malin Svensson red Malin Boore, Jättefin runda för att vara första start på vår fina ridtravare.

Ronja Johansson gjorde två starter, en på Kim som precis är igångsatt. När de gått i mål tog Ronja honom runt banan två helvarv till och publiken jublade... ja.. hahahaha egentligen skulle de ju inte ha nån julklapp... hmm...
Hon startade även Lala TRZY och hoppade en fin runda och man kan riktigt se hur hästen njuter när de två blir ett!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar