LÄMNA DIN HÄST HOS OSS

LÄMNA DIN HÄST HOS OSS
Vi kan ta emot din häst för miljöträning, lastträning, korrigering och problemlösningar. Vi jobbar med hästens vilja och glädje att själv söka trygghet och tillit till uppgiften vi vill den skall utföra. För mer info gå in på vår hemsida eller mejla camilla.johansson.rahanjam@telia.com

söndag 2 oktober 2011

Till minne av lilla MINI

Nu vilar vår lilla ponny Mini vid foten av Regnbågsbron



Vår lilla underbara ponny som har funnits hos oss i nu massvis av år har pga ålder fått somna in.



Hon blev en aktningsvärd ålder så hög som 30 år.



Mini har lärt många barn att rida och nu senast vårt lilla barnbarn Max 5 år. Hon har varit en klippa och burit dom små i skog och mark och på ridbanan, lydigt i alla gångarter på lång tygel.



Hon har i sommar inte gått upp i vikt alls och har stått inne på nätterna med Silvana och stödfodrats för fullt. Tandläkaren har raspat hennes tänder och hon ändå inte blev rund och fin..... kunde vi bara besluta att hon ej skulle behöva bli sämre utan att vi kunde ge henne frid medan hon fortfarande kunde rymma från hagen, sparka och skrika om Linus kom för nära eller med bestämdhet rymma ur boxen och äta upp sin kraft ur morgon burken varje kväll medans vi pysllade med henne..:O)



Hennes liv har varit långt och fullt av aktiviteter, stora hagar och massor av hästkompisar och massvis av lyckliga barn som pysslat med henne.



Vi saknar henne sååå otroligt mycket...




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar