LÄMNA DIN HÄST HOS OSS

LÄMNA DIN HÄST HOS OSS
Vi kan ta emot din häst för miljöträning, lastträning, korrigering och problemlösningar. Vi jobbar med hästens vilja och glädje att själv söka trygghet och tillit till uppgiften vi vill den skall utföra. För mer info gå in på vår hemsida eller mejla camilla.johansson.rahanjam@telia.com

måndag 13 september 2010

Ronja o Kim af Tollstad o Robert Redford hos YRK LOKAL Dressyrtävling

Ronja red de stora fyrfotingarna mycket fint idag!!
Robert Redford trampade på i LB:1 och fick nästan 60% och en 13 plats av 25 starter. Ronja red honom kravlöst och med rösten som hjälp trots att detta inte är brukligt inom dressyr.. :O)!!
Men för Ronja var det inga höga procent eller pallplats som gällde utan att få med sig denne store herre med livslust och glädje under programmet och detta gjorde hon med bravur!!
Undrar vad de fått för procent om hon ej berömt eller smackat och klappat honom under pågående program... Ja.... Vem vet!!? :O)!!

Kim af Tollstad var det riktigt riv i idag.
Han brallade loss rejält på framridningen och visade verkligen vad han har för linjer i sitt blod!! Man kan inte tro att denna såskopp till fälttävlanshäst har så mycket nerver... hahahaha!!
Men lilla Ronja satt som gjuten i sadeln!
De red ihop en 5e placering i LB:1 av 25 starter och en 3e placering i LA:1 av 14 starter!!
Ronjas gamla Ridlärare Carina Svensson och hennes Negolas tävlade i samma klasser och de tog givetvis hem segern totalt... :O)!!
De har ju båda massor av erfarenheter bakom sig och Ronja var mäkta stolt att rida ihop så fina procent strax efter henne!!
Stort Grattis Ronja!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar