LÄMNA DIN HÄST HOS OSS

LÄMNA DIN HÄST HOS OSS
Vi kan ta emot din häst för miljöträning, lastträning, korrigering och problemlösningar. Vi jobbar med hästens vilja och glädje att själv söka trygghet och tillit till uppgiften vi vill den skall utföra. För mer info gå in på vår hemsida eller mejla camilla.johansson.rahanjam@telia.com

måndag 26 mars 2012

FLYINGE med TEAM JYR

3 Träningsdagar nere i Flyinge med TEAM JYR!!
Vi anlände sent och det skånska dimmiga vårvädret kröp in på bara skinnet..
Stallade in en trött Kim hos familjen Granberg. Vi var ett helt gäng som hyrt in oss hos Tobbe! Kim såg nöjd ut när vi nattat honom. Vi själva somnade gott på ett elevhem för Hippologer hos Gabriella alldeles i närheten.

Fredagen bestod i dressyr på morgonen och hoppning på eftermiddagen och avslutades med Pizza inne Södra Sandby med hela Teamet på kvällen.
Bra dag men med lite spänd häst som fick massor av miljöträning.. :O) Piia Pantzu kommenterade i dressyren " Precis som Amerikansk Western" på bruten Finska... mm
Janne Jönsson hade massor av bra övningar för Kim i hoppningen och han blev tillslut avspänd och hoppade med fina linjer och med elastisitet.
Deras anläggning ligger precis vid Flyinges Kungsgård. Där fanns en skrittmaskin ca: 1 meter från dressyrbanan där massor av vallacker och en arg hingst som tog fart och attackerade vallacken framför så gallrena skakade...motionerades samtidigt som de hade anlitat en anläggare som grävde, spikade, och borrade precis jämter banan där Ronja och Kim skulle rida avspänt i dressyren... hahahaha.. mm men mycket miljöträning blev det!

Lördagen var det terräng på Velanders bana som ligger ca: 5 min från Flyinge. Kim var glad och mycket fin i munnen. Han letade hinder och de hade en lärorik dag med Janne och Piia som lyfte dom alla runt med sådan lätthet. Där fanns så mycket kloka och bra tips på hur de skulle rida att inget blev fel... Helt otroligt!!
Ronja lös som en sol och vi mè!

Söndagen tränade vi på Humlamadens Bana. Mycket fin bana och superunderlag.
Den håller Internationell status och det var en otrolig upplevelse!
Alla ryttarna var taggade, De red i grupp om fyra och fyra. Kim kändes fin i dag oxå. Hindren var stora och Ronja red runt och tänkte... DET DÄR hoppar INTE jag.... och DET DÄR hoppar INTE jag, hahahahahaha!!!! men när Janne körde igång dom var det som om all nervositet över de gigantiska hinren försvann.
Kim gick såååå himla fiiiint och bara rullade över hinder efter hinder...
Mycket bra träning och fina lovord från Janne!!

Vi rullar sakta hemåt efter lunch till hästen och oss efter ett "Härligt" veckoslut.
Mycket nöjd ryttare och trött men glad häst!!

Gärds om två veckor!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar