LÄMNA DIN HÄST HOS OSS

LÄMNA DIN HÄST HOS OSS
Vi kan ta emot din häst för miljöträning, lastträning, korrigering och problemlösningar. Vi jobbar med hästens vilja och glädje att själv söka trygghet och tillit till uppgiften vi vill den skall utföra. För mer info gå in på vår hemsida eller mejla camilla.johansson.rahanjam@telia.com

söndag 5 juni 2011

Ponnytävlingar på TRK

Ronja och Elin startade Silvana och Lala på TRKs Lokala Ponnytävlingar!

Båda ponnyerna gjorde fina rundor. Elin fick ett pet i 80 klassen och två pet i 90 klassen. Supernöjda över resultatet är vi. Det var Elins första Lokala start!!

Superduper fint ridet, Elin!

Ronja och Lala fick ett stop i 90 klassen och ett stopp på kombinationen i 100 klassen. Ronja valde då att utgå då Lala gått super hela rundan och kombinationen kom som näst sista hindret.

Lala är lite försiktig på kombinationer och då hon senaste tiden ändrat sitt sätt att hoppa så gjorde Ronja valet att utgå genom att hoppa ett rättuppstående efter stoppet och avsluta ritten possitivt!

Lala har mycket blod i sig och blir oerhört taggad i banhoppning och har tagit banan genom att fara runt och inte ha full koll på benen. Hon har hoppat stort och vunnit det mesta men på ett sätt som inte är bra för Lala!

Hon har nu lärt sig att vänta på Ronja och att veta var hon har sina ben och att hoppa med runda språng genom ryggen och då blir det lite tufft när hindren kommer tätt...

Höjden är inga problem men hon tror inte att hon får riktigt plats i kombinationer ännu :O)!!


MYCKET BRA RIDET RONJA!!











































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar