LÄMNA DIN HÄST HOS OSS

LÄMNA DIN HÄST HOS OSS
Vi kan ta emot din häst för miljöträning, lastträning, korrigering och problemlösningar. Vi jobbar med hästens vilja och glädje att själv söka trygghet och tillit till uppgiften vi vill den skall utföra. För mer info gå in på vår hemsida eller mejla camilla.johansson.rahanjam@telia.com

tisdag 17 maj 2011

DRESSYR TÄVLING PÅ FRIDHEM

Anna Engborg o Pride Midsummer Night och Elin Engborg o Nelson var iväg i helgen till sitt före detta hästhem Fridhem för att tävla!


Emma Carlsson var med som hästskötare.


Elin o Nelson startade en LC klass och Nelson gick superfint.. litet tag sedan han var i Fridhem nu och lite spänningar fanns det nog men Elin kom hem och var riktigt nöjd med sin häst.


Anna o Pacino startade en LB klass. Pacino o Anna är ju nyingar för varann och de kämpade tappert. Pacino fick ett par avbrott i galoppen annars var han fin i formen och skötte sig super.

De fick ett resultat av dagens dressyrdomare som var katastrofal!!

De fick ettor på avbrotten som rättades fint....


Anna var jättenöjd med sin hästs pretantioner men mycket ledsen över de orättvisa resultaten de fick. Så nästa start i dressyr blir för en utbildad dressyrdomare på en Lokal tävling för att verkligen se om dessa ettor och resultat i övrigt var berättigade eller ej!!


Iallafall fick alla hästar efter detta komma ut på första vårbetet... OCH DE VAR SÅÅÅ LYCKLIGA!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar