LÄMNA DIN HÄST HOS OSS

LÄMNA DIN HÄST HOS OSS
Vi kan ta emot din häst för miljöträning, lastträning, korrigering och problemlösningar. Vi jobbar med hästens vilja och glädje att själv söka trygghet och tillit till uppgiften vi vill den skall utföra. För mer info gå in på vår hemsida eller mejla camilla.johansson.rahanjam@telia.com

lördag 20 november 2010

Lilla HUGO har flyttat hem igen!

Hugo är till salu och har därför flyttat hem för att säljas.
Vi tackar den underbara familjen Lööf i Linköping för det året de haft hand om vår lille ögonsten.
Där har han busat med unghästar, blivit allra bästa vän med sin lilla ryttare Milla på 9 år som han älskat såååå mycket. Han har busat med Milla och lärt henne massor om vad busiga små starka ponnyer kan göra...:O)!!
Milla har kämpat tappert och vi har fått en väldigt vältränad, nyklippt snygging tillbaka till Sillefall i en grimma med fint blått ludd som han fått av Milla.

Han hade lite brottom ur transporten när han kom, så lastträning ligger på schemat. Han tittade sig omkring och fick se alla sina gamla kompisar ute i hagen.
Vi släppte ut honom till dom och han verkade glad över att vara hemma igen trots att han hade haft det super hos sin lilla fodervärd.


Hugo
Född: 1996
e: Karens G
u: Carolina
124 cm hög

Hugo är utbildad i dressyr till LB nivå och mycket tävlad för ca: 5 år sedan
I hoppning har han gått på 110 cm hinder under träning men är tävlad upp till LC.
Mycket tränad i terräng och har aldrig tvekat på hinder eller vatten.

Hugo har varit runt hos barn i sina unga år och där skaffat sig kunskap om hur man gör för att slippa jobba ibland. Därav krävs det en bestämd ryttare som visar honom vägen och när man ber honom så ställer han gärna upp på allt!!
Han är inte svår alls, men det finns en del shetlandsponny i honom och lite snälla bus!! :O)!!
När vi köpte honom var Ronja 8 år och hon har ridit flera ponny allsvenskor i hoppning på Hugo och tävlat massor. De har ett 100 tal placeringar från clearounder, klubbtävlingar, Lokala tävlingar, och KM.
De har varit ute på mycket äventyr tillsammans.
Vi sålde honom till en jättegullig liten ponnyridskola i Örebro när Ronja växt ur B-ponnystadiet och där jobbade Hugo i 3 år.
När ridskolan lades ner köpte vi tillbaka Hugo och han var Alexanders ponny ett år. Men då vi har mycket hästar bestämde vi oss för att hitta en fodervärd till Hugo som hade mera tid för honom än vi.
Han flyttade då till Familjen Lööf i Linköping och blev Millas älskling tills för helt nyligen.

Idag kommer det en ny liten flicka som heter Majken och ska prova vår Charmknutte. Hon är oxå runt 9 år och jag tror att de kommer att matcha varann bra!













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar